Riječ direktora

Izvorno, kravata je simbol ljubavi, slobode i odgovornosti, ljudskog dostojanstva i zajedništva, danas već pomalo zaboravljenih vrijednosti. Mi sve te vrijednosti živimo, ali ih i izražavamo svakim našim proizvodom. Ta kako ne bi kad su one duboko utkane u naš brend.

– Franjo Bušić, direktor

Naša povijest

Tvrtku Potomac d.o.o. osnovala su dva pionira promjena koji su redefinirali niz aspekata modne industrije. Nezadovoljni pristupom kravati i općenito muškoj i ženskoj klasičnoj modi, dali su tom centralnom modnom dodatku novi život i vratili ga duhovnim korijenima. Godine 1990. osnovali  su tvrtku Potomac u Zagrebu, glavnom gradu Hrvatske.

Razvoj, dizajn i proizvodnja

Kroz razvoj kreiramo potpuno nove proizvode, linije novih proizvoda, nadopunjujemo postojeće linije, poboljšavamo proizvod ili jednostavno repozicioniramo proizvod kako bi udovoljili željama tržišta.

Razvoj novih proizvoda je najvrjedniji put do savršenog asortimana i poželjnosti, te iako je to proces koji u sebi ima veliku dozu rizičnosti.  Zahvaljujući Razvoju – neki od najupečatljivijih proizvoda našeg asortimana ugledali su svjetlo dana i s ponosom zauzimaju mjesto u našim salonima oduševljavajući naše kupce.

Glavni izvori ideja su inovatori i kupci jer najveći broj kvalitetnih ideja dolazi od njih, te vlastiti zaposlenici. Uspješna smo tvrtke u današnjem globalnom svijetu upravo zato jer slušamo svoje zaposlenike i crpimo ideje iz njihove kreativnosti i inovativnosti.

Naš portfolio

Croata

Naš premium luksuzni brand koji nudi široku selekciju kravata, rubaca, šalova, košulja i modnih dodataka.

Ban

Moderni modni brand za samopouzdanog muškarca i ženu koji cijeni individualni stil svake individue.

Šestine

Šestine su naš modni brend koji i dalje nudi odličnu kvalitetu ali uz nižu, pristupačniju cijenu.

TRENK

Ciljana publika Trenk brenda su mladi profesionalci. Trenk nudi nešto jednostavniji i opušteniji stil i dizajn prilagođen namijenjenoj klijenteli.

Kontakt

Kaptol 13, Zagreb 10000, Croatia
+385 1 645 7010
Fill out this field
Unesite valjanu adresu e-pošte.
Fill out this field
Izbornik