Pravne odredbe

Ova web stranica i njen sadržaj, koji se mogu povremeno mijenjati, podliježu:

- napomenama o zaštitnim znakovima i autorskom pravu, 

-pravne odredbe korištenja web stranice,

- izjavi o privatnosti 

i vode se samo za informativne svrhe povećavajući javnu dostupnost informacijama o tvrtci Potomac. 

Ako niste suglasni s ovim uvjetima korištenja web stranica tvrtke Potomac, molimo da ne koristite ovu web stranicu.

Pravni odredbe korištenja web stranica tvrtke Potomac

 

Nepostojanje izjava i jamstva

Iako je tvrtke Potomac uložila znatne napore da uključi točne i ažurirane podatke i linkove, ona ne daje nikakve izjave ili jamstva bilo koje vrste, bilo izričito ili implicitno, niti je odgovorna za točnost, sadržaj, kompletnost, zakonitost, pouzdanost, operativnost ili dostupnost informacija ili sadržaja prikazanih na ovoj web stranici. Tvrtka Potomac nije odgovorna za brisanje, neuspješno skladištenje, pogrešno dostavljanje ili nepravovremeno dostavljanje bilo kakvih informacija ili sadržaja te ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu skidanjem datoteka  ili pristupom bilo kakvom sadržaju na Internetu do koga se došlo pomoću ove web stranice.

Nepostojanje odgovornosti

tvrtke Potomac ne snosi odgovornost za korištenje ove web stranice ili bilo koje s njom povezane web stranice te ni na koji način neće snositi odgovornost za bilo kakve direktne, slučajne, posebne, indirektne, kažnjive ili druge posljedice štete koje nastanu na osnovu Vašeg pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja ove web stranice ili bilo koje s njom povezane web stranice, ili bilo kakve greške ili propuste u njenom sadržaju, uključujući, ali ne ograničavajući se na viruse koji mogu zaraziti Vašu računarsku opremu, ili bilo kakav gubitak poslova, dobiti, podataka ili korištenja.

tvrtke Potomac može u bilo kom trenutku promijeniti ovu web stranicu, ali ne preuzima nikakvu odgovornost za njeno ažuriranje. Svi su korisnici suglasni da je pristup i korištenje ove web stranice i bilo koje s njom povezane web stranice i sadržaja iste na njihov vlastiti rizik, te da pristupom ovoj web stranici prihvaćaju punu odgovornost za eventualne posljedice.

Linkovi na web stranicama trećih

tvrtke Potomac ne iznosi nikakvo mišljenje i ne snosi odgovornosti za sadržaj web stranica trećih povezanih s ovom web stranicom ili putem kojih ste mogli pristupiti ovoj web stranici. Holcim ne daje nikakve izjave u odnosu na bilo koju web stranicu treće osobe i izričito izjavljuje da neće snositi nikakvu odgovornost za sve takve podatke treće osobe i njihovo korištenje.

Nepostojanje ponude i poziva za stavljanje ponude

 Investitori se ne smiju pouzdati u informacije navedene na ovoj web stranici u svrhu donošenja odluka o investicijama jer te informacije ne predstavljaju ponudu ili poziv na stavljanje ponude za kupovinu ili raspolaganje, trgovanje ili bilo koju drugu transakciju bilo kojim  vrijednostima tvrtke Potomac

 

Copyright © 2014  Potomac d.o.o. Sva prava pridržana. Zabranjena reprodukcija u cjelini i u dijelovima bez dozvole.

 

Napomene o zaštitnim znakovima i autorskom pravu

Potomac i Potomac logo su zaštitni znakovi tvrtke Potomac. Ovime se ne odobravaju nikakva prava na intelektualno vlasništvo tvrtke Potomac. 

Ako nije drukčije izričito navedeno, reprodukcija, prijenos ili bilo koje drugo korištenje dopušteno je samo osoblju, pod uvjetom da je izvor priznat i da se poštuju svi primjenjivi propisi o autorskom pravu. Svako drugo korištenje, kao na primjer, ali ne ograničavajući se na, korištenje u komercijalne ili političke svrhe, strogo je zabranjeno. 

Zaštita privatnosti

Molimo da primite na znanje da je World Wide Web javno dostupan sustav. Dragovoljno davanje osobnih podataka online je na Vaš vlastiti rizik. 

Budući da tvrtka Potomac  cijeni Vaš interes za ovu web stranicu i poštuje Vašu privatnost i osobnost,  također prepoznaje važnost zaštite privatnosti osobnih podataka koji se mogu prikupiti posjećivanjem web stranica tvrtka Potomac. Dok se takvi podaci obrađuju u skladu s odredbama propisa koji su na snazi u državama u kojima se podržavaju te web stranice, te web stranice mogu međutim uključivati linkove na web stranice trećih koje nisu obuhvaćene ovom izjavom o privatnosti ili za koje tvrtka Potomac ne snosi nikakvu odgovornost. 

Tvrtka Potomac prikuplja osobne podatke kad posjetitelji dragovoljno daju takve osobne podatke. Ti se podaci koriste za interne svrhe navedene na lokaciji na kojoj se daju, tj. za naručivanje objava u tisku, godišnja izvješća, ostale podatke ili za molbe za zapošljavanje, samo u okviru tvrtke Potomac.

Unoseći Vaše podatke na ovoj web stranici izričito ste suglasni s korištenjem i eventualnim prijenosom Vaših podataka preko međunarodnih granica. Kad nam pošaljete e-mail, možete imati pristup Vašim osobnim podacima, koje možete izbrisati, ispraviti ili ažurirati.

Kako bi ova web stranica radila ispravno te da bi bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja iskustva posjetitelja, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (cookies) . Preko 90 % svih web stranica koristi ovu praksu, no prema odredbama Europske unije od 25. ožujka 2011. obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti vaš pristanak. Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne. Više o kolačićima (cookies) možete doznati ovdje.

Djeci i osobama mlađima od 18 godina preporučuje se da prije unošenja osobnih podataka na  web stranice tvrtke Potomac pribave odobrenje roditelja ili staratelja.